دوپینگ در موسیقی! خبر جعلی مربوط به مانی محرابی



متاسفانه چندی پیش کلیه وب سایتهای ایرانی بالاخص وب سایتهای مرتبط با موسیقی و حتی وب سایت نسبتا معتبر آفتاب (1 2 3) که امکان ارسال خبر را برای کاربران خود فراهم آورده به صورت کاملا عجولانه و بدون کوچکترین تحقیق یا اطمینان از موثق بودن خبر اقدام به انتشار اخباری جعلی نمودند. mدر وب سایتهای فوق حتی ساده ترین لینک به یکی از وب سایتهای خارجی به عنوان منبع یافت نمی شود! بخشی از این خبر کذب: ".... این افتخارات مانی محرابی را در جمع ۱۰ موسیقیدان پرافتخار تاریخ موسیقی ایران و در كنار استاد همایون شجریان ، استاد حسین علیزاده ، استاد شهرام ناظری و دیگر اساتید پر افتخار ایران قرار میدهد. اما توجه داشته باشید كه مانی محرابی تنها در عرض چهار ماه به این مقام نایل آمد ....". اما این شخص یا اشخاص درصدد انتشار خبر کذب خود در وب سایت ارتعاش بودند که خوشبختانه ناکام ماندند. چندی پیش شخصی با نام مانی محرابی و با شناسه کاربری manistormy در یاهو با یکی از مدیران وب سایت ارتعاش تماس گرفته و خواستار انتشار خبر مربوط به شهرت جعلی خود شد. این در حالی بود که شخص مذکور همواره از در اختیار قرار دادن لینک به وب سایت خارجی منبع خبر خودداری می نمود و تنها لینک حاوی خبر در چند وب سایت به ظاهر معتبر فارسی را ارائه نمود. اما تیم ارتعاش درصدد تایید موثق بودن خبر فوق برآمد که متاسفانه حاوی نتایجی اسف بار برای جامعه موسیقی بود. نتایج بدست آمده از تحقیقات بر روی اینترنت حاکی از جعلی بودن خبر فوق داشت که جزییات در ادامه تقدیم حضور می گردد.

نشریه ای یا ماهنامه ای مجازی به زبان انگلیسی یا هر کدام از زیانهای دیگر غیر فارسی تحت عنوان V.I.P وجود ندارد که بتوان منبع خبر را در آن یافت!
http://www.world-newspapers.com/music.html
http://dir.yahoo.com/Entertainment/Music/News_and_Media/Magazines/
تنها یک جستجوی ساده در وب سایت گوگل نشان گر این مطلب خواهد بود.

اما برخی از وب سایتهایی که به گفته شخص مذکور در آنها به این چنین الغاب جعلی دست پیدا کرده. در قسمت موزیک وب سایت یاهو چنین موسیقی یا هنرمندی تا به حال ثبت نشده و وجود ندارد:
Sorry, no matches found for "Mani Mehrabi"
تصویر:

m

اما وب سایت Best Music Top به آدرس زیر:
http://bestmusictop.com
منحل شده!

m

وب سایت Weekly Music Top 20 که در فروردین ماه امسال (درست دو ماه قبل از انتشار خبر) و به احتمال زیاد به دست همین شخص یا اشخاص تاسیس شده است. این وب سایت نیز هم اکنون غیر فعال است. هر چند هر کاربر متوسط اینترنت با مراجعه به صفجه اول این سایت و دیدن وضعیت چیدمان و طراحی و همچنین کلیک بر روی هر کدام از لینکهای بالایی این صفحه به عمق فاجعه پی خواهد برد! به آدرس:
http://www.weeklymusictop20.com

اطلاعات whois دامنه که نشان دهنده تاریخ ایجاد دامنه می باشند:
Registrar of Record: TUCOWS, INC
 Record last updated on 24-Mar-2008
 Record expires on 24-Mar-2009
 Record created on 24-Mar-2008

m

این شخص یا اشخاص حتی به wikipedia نیز رحم نکرده و با سو استفاده از امکان ویرایش آزاد این دایرالمعارف آنلاین اقدام به انتشار و وارد نمودن اکاذیب خود نمودند. طبق بررسی بعمل آمده کلیه ویرایشات در اطلاعات مربوط به چارت های موسیقی، همگی به صورت ناشناس و توسط IP به شماره 217.219.170.225 ایجاد شده که اینIP متعلق به MazandNet Bahnamir بوده، که یکی از ISP مازندرانی (محل سکونت احتمالی مانی) می باشد. (به اطلاع می رساند این اطلاعات به زودی توسط وب سایت ارتعاش اصلاح خواهند شد و همچنین گزارش سوء استفاده IP مذکور برای مدیران قسمت فارسی وب سایت ویکی پدیا ارسال خواهد شد.)
تصویر:

m

با جستجو در گوگل این خبر جعلی در بسیاری از وب سایتهای ایرانی به چشم می خورد که با اندکی مقایسه ، داستان کپی و پیست از یکدیگر به وضوح نمایان خواهد شد!!

هنوز انگیزه یا اهداف این شخص یا اشخاص از انتشار چنین اکاذیبی در این سطح گسترده مشخص نیست. چنین حرکاتی مطمئنا جز وارد نمودن ضربه ای مهلک بر پیکره زخمی عرصه موسیقی، چیزی را عاید آن نخواهند ساخت. وب سایت ارتعاش مسرانه با چنین حرکاتی برخورد خواهد نمود.

اما نشر چنین اکاذیبی بدین صورت از وب سایتهای خبری فارسی، نشان از ضعف و غیر تخصصی بودن وب سایتها در امر مهم خبر رسانی دارد و همچنین این نکته را به ما یاد آور می شود که انتشار شایعات یا اخبار کذب توسط افراد چندان هم کار سختی نیست!! پس به هر خبری که از هر وب سایتی مطالعه می نمایید، اعتماد نکنید!



به: دوپینگ در موسیقی! خبر جعلی ...

www.project-m-j.blogfa.com

حالا آقای مانی کیستند آهنگی دارن تا ما گوش کنیم سایتی چیزی دارند .



به: دوپینگ در موسیقی! خبر جعلی ...

متاسفانه وضعيت خبر رساني در حوزه ي موسيقي در ايران اسفباره ! بخاطر اينه كه بهش بها نمي دن و هيچكي سر جاش نيست



به: دوپینگ در موسیقی! خبر جعلی ...

دوست عزیز منظورتون چیست واضح بفرمایید



به: دوپینگ در موسیقی! خبر جعلی ...

خوب اینم یه راهش دیگه



به: دوپینگ در موسیقی! خبر جعلی ...

از شما سپاسگزارم که به صورت حرفه ای با مسئله برخورد کردید .



The mortgage loans seem to be

The mortgage loans seem to be essential for guys, which want to ground their own business. By the way, that is easy to receive a bank loan.

فرستادن نظر جدید.

محتویات این قسمت خصوصی نگه داشته خواهد شد و به نمایش عمومی در نخواهد آمد.
 
کد امنیتی
این سوال برای این طراحی شده تا از انسان بودن شما اطمینان حاصل شود.